UUTISET

Viimeisimmät uutiset blogista

"Vaikka taitoja ei ole vaikea oppia,
onnellisuuden ja tyydytyksen löytäminen ja tyydytyksen löytäminen jatkuvassa
tarjoilussa toiselle jotain hyvää syötävää tekee todella hyvän ravintolan."

Ero kahvilan ja bistron välillä

Kahvilassa ja bistrossa tarjottavat ruokatyypit ovat avaintekijöitä, jotka erottavat nämä kaksi laitosta toisistaan. Bistrot ovat ravintoloita, jotka ovat erikoistuneet tarjoamaan aterioita, kuten muhennosruokia, keittoja ja kastikkeja, joita voidaan valmistaa suuria määriä ja joita voidaan säilyttää jääkaapissa pidemmän aikaa. Välipaloja, kuten voileipiä ja leivonnaisia, voi tilata kahviloiden ruokalistalta.

Mikä tekee bistrosta eron muista ravintoloista?

Englanninkielinen sana “bistro” viittaa tietynlaiseen ruokapaikkaan, joka perustettiin ensin Pariisiin, Ranskaan ja levisi myöhemmin kaikkialle Eurooppaan. Suurin osa asiakkaista etsii paikkaa, josta voi saada juoman reilun aterian yhteydessä edulliseen hintaan.

Mitä henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia tarvitaan menestyäkseen ravintoloitsijana?

Saatat harkita vakavasti oman ravintolayrityksesi perustamista, mutta et ole varma, onko sinulla edellytykset olla yrittäjänä ravintola-alalla. Tällä sivulla on luettelo ominaisuuksista, jotka asianomaisen alan yrittäjällä tulee olla.

Uusi kausimenumme

Sinun ei pitäisi olla ujo kysyä ehdotuksia paikallisilta, kun saavut uuteen kaupunkiin. Jos he suosittelevat läheistä bistroa sanomalla "Oi, tämä kahvila on suosikkini", tiedät missä syödä.

Play Video
Katso nyt